The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret translatør og oversættelse fra dansk til fransk

Ønsker du en autoriseret oversættelse til fransk af din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse eller testamente?

The Native Translator kan levere autorisert oversættelse fra dansk til fransk. Vi anvender udelukkende oversættere med fransk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover dansk-franske oversættelser af juridiske, tekniske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også statsautorisert oversættelse fra dansk til fransk af officielle dokumenter, som fx vielsesattester, fødselsattester eller eksamensbeviser.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til fransk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser fra dansk til fransk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse dansk-fransk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med fransk modersmål og med autorisation i Frankrig.

Dansk-fransk oversættelse med kvalitetsgaranti

Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsistent højere kvalitet til faste priser uden ekstraomkostninger. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres franske modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til DIN/ISO17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Har du brug for yderligere information, ønsker du at bestille en autoriseret oversættelse fra dansk til fransk?

Opens internal link in current windowUpload dit dokument her, så sender vi et tilbud på en autoriseret oversættelse fra dansk til fransk.

Har du brug for yderligere information, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af franske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.