Statsautoriseret translatør og oversættelse dansk - spansk

Statsautoriseret spansk translatør, oversættelse fra dansk til spansk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Ønsker du en statsautoriseret oversættelse til spansk af en aftale, din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse eller et testamente?

Vi tilbyder professionel oversættelse til og fra spansk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation. Vi anvender udelukkende oversættere (translatører) med spansk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover dansk-spanske oversættelser af juridiske, tekniske, medicinske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også statsautoriserede oversættelser fra dansk til spansk af officielle dokumenter, som fx stævninger, domme, kendelser, arvesager, vielsesattester, fødselsattester eller eksamensbeviser.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til spansk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser fra dansk til spansk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse dansk-spansk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med spansk modersmål og med statsautorisation i Spanien.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til spansk af følgende typer dokumenter:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til spansk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Vores autoriserede oversættelser fra dansk til spansk er gyldige i hele Spanien og kan præsenteres for blandt andet banker, myndigheder, skattekontorer, domstole, notarer og universiteter.

Statsautorisert oversættelse fra dansk til spansk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vores oversættere er universitetsuddannede, har spansk som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og statsautoriserede spanske oversættere. Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsekvent høj kvalitet til faste priser uden ekstraomkostninger. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO 17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres spanske modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til ISO 17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Fortrolighed og GDPR

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du at bestille en statsautoriseret oversættelse fra dansk til spansk?

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards certificerede). Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter til spansk direkte online i vores oversættelsesportal.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af oversættelser til spansk af høj kvalitet direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>