Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Statsautoriseret spansk translatør, statsautoriseret oversættelse fra dansk til spansk

Ønsker du en statsautoriseret oversættelse til spansk af en aftale, din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse eller testamente?

Vi tilbyder professionel oversættelse til og fra spansk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation. Vi anvender udelukkende oversættere (translatører) med spansk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover dansk-spanske oversættelser af juridiske, tekniske, medicinske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også statsautoriserede oversættelser fra dansk til spansk af officielle dokumenter, som fx stævninger, domme, kendelser, arvesager, vielsesattester, fødselsattester eller eksamensbeviser.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til spansk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser fra dansk til spansk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse dansk-spansk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med spansk modersmål og med statsautorisation i Spanien.

Juridisk oversættelse fra dansk til spansk ISO 20771

The Native Translator er det første oversættelsesbureau i Skandinavien, som blev certificeret i henhold til ISO 20771, ISO-standarden for juridisk oversættelse. Certificeringen bekræfter vores kvalitetsprofil og vores stræben efter at være en ledende leverandør af spansk juridisk oversættelse i høj kvalitet.

Dansk-spansk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsistent højere kvalitet til faste priser uden ekstraomkostninger. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO 17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres spanske modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til DIN/ISO17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Rette pris for oversættelser fra dansk til spansk

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har polsk som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og statsautoriserede spanske oversættere.

Fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du at bestille en statsautoriseret oversættelse fra dansk til spansk ?

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine juridiske dokumenter til spansk direkte online i vores oversættelsesportal.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af spanske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>