The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret translatør og oversættelse fra dansk til tysk

Ønsker du en autoriseret oversættelse til tysk af din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse eller testamente?

The Native Translator kan levere autoriserade oversættelser fra dansk til tysk. Vi anvender udelukkende oversættere med tysk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover dansk-tyske oversættelser af tekniske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også statsautoriseret oversættelse fra dansk til tysk af officielle dokumenter, som fx vielsesattester, fødselsattester eller eksamensbeviser.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til tysk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser fra dansk til tysk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse dansk-tysk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med tysk modersmål og med autorisation i Tyskland.

Dansk-tysk oversættelse med kvalitetsgaranti

Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsistent højere kvalitet til faste priser uden ekstraomkostninger. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til DIN/ISO17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du at bestille en autoriseret oversættelse fra dansk til tysk?

Opens internal link in current windowUpload dit dokument her, så sender vi et tilbud på en autoriseret oversættelse fra dansk til tysk.

Har du brug for yderligere information, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af tyske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.