Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelsesbureau teknisk oversættelse

The Native Translator kvalitetssikret teknisk oversættelse ISO 17100

Tekniske oversættelser stiller høje krav til oversætteren. Som et førende certificeret  tekniskt oversættelsesbureau bruger vi hos derfor kun kvalitetssikrede oversættere. Overlad din tekniske oversættelse til vores erfarne oversættere med over 20 års erfaring. Vores oversættere oversætter altid til deres eget modersmål for at sikre høj kvalitet i det færdige produkt. De har forståelse for den tekniske terminologi på både kildesproget og målsproget og forstår, hvordan diverse begreber benyttes, så betydningen skinner klart igennem i oversættelsen. Vi garanterer et højt kvalitetsniveau, hvor den tekniske terminologi beherskes korrekt.

Teknisk oversættelse mellem 140 sprog

Online kan vi håndtere teknisk oversættelse mellem 25 sprog, men hvis det sprog, du sjak have hjælp til, mod forventning, ikke er blandt disse 25, er du velkommen tik at kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig. Vores erhvervsservice, The Business Translator kan håndtere over 140 sprog, så vi kan med sikkerhed håndtere din opgave, selv om den vedrører et af verdens minoritetssprog.

ISO 17100-certifieret tekniskt oversættelsesbureau din kvalitetsgaranti

At være et ISO-certificeret oversættelsesbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27001 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Ønsker du et tilbud på en teknisk oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en teknisk oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et tekniskt oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere tekniske oversættelser af høj kvalitet online via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>