The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Teknisk oversættelse

Fagoversættelser inden for alle teknikområder.

Med over 5000 tekniske fagoversættere er vi et af de største oversættelsesbureauer med fokus på tekniske oversættelser i Europa. Vi kan håndtere alle typer tekster og dokumenter og har teknisk kompetence inden for de fleste områder. Vi foretager teknisk oversættelse mellem 25 sprog online og over 100 sprog via vores virksomhedsafdeling Opens external link in new windowThe Business Translator.

Har du spørgsmål, eller har du brug for rådgivning og/eller hjælp, så står vi gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail. Du kan uploade dit dokument eller din tekst via vores portal, og får derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis med største fortrolighed.

Teknisk oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret teknisk oversættelse direkte over internettet.