Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Teknisk oversættelse ISO 17100

At få tekniske dokumenter oversat har aldrig været nemmere

Traditionelt har oversættelse af tekniske dokumenter været tidskrævende, ressourcekrævende og kostbart. Hos The Translator Group har vi udviklet teknologi og systemer, der forenkler og reducerer omkostningerne ved tekniske oversættelser. Med over 5.500 specialoversættere leverer vi tekniske oversættelser af høj kvalitet på tværs af en lang række brancher og på mere end 100 sprog.

Kvalitetsoversættere

Vi har en oversætterleder, som omhyggeligt vurderer og tester alle vores oversættere. Vi udvælger kun de bedste oversættere til at arbejde for os, så du kan være sikker på, at indholdet af dine dokumenter oversættes præcist og klart.  Du kan overlade besværet med at finde de bedste oversættere til os, idet vi har adgang til mere end 4.000 oversættere i alle tidszoner.

Indholdsviden

Vi udvælger også oversættere med en baggrund inden for emnet, idet vi ønsker, at de personer, der arbejder med dine tekster, har et indgående kendskab til det specifikke sprog og den terminologi, der anvendes.  Dette, kombineret med sprogfærdighederne på modersmålet, sikrer det bedste resultat.  Du kan også tilføjede bestemte termer og oversættelser, som vi skal anvende, eller vi kan udfærdige dem for dig, hvorefter du kan bekræfte dem. 

ISO 17100 kvalitetssikret teknisk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Kontakt

Kontakt os via e-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Du kan bestille en professionel teknisk oversættelse her

Du kan bestille en professionel teknisk ekspertoversættelse af dine dokumenter og tekster direkte online. Upload og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere tekniske fagoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>