The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tekniske oversættelser

At få tekniske dokumenter oversat har aldrig været nemmere

Traditionelt har oversættelse af tekniske dokumenter været tidskrævende, ressourcekrævende og kostbart. Hos The Translator Group har vi udviklet teknologi og systemer, der forenkler og reducerer omkostningerne ved tekniske oversættelser. Med over 5.000 specialoversættere leverer vi tekniske oversættelser af høj kvalitet på tværs af en lang række brancher og på mere end 100 sprog.

Kvalitetsoversættere

Vi har en oversætterleder, som omhyggeligt vurderer og tester alle vores oversættere. Vi udvælger kun de bedste oversættere til at arbejde for os, så du kan være sikker på, at indholdet af dine dokumenter oversættes præcist og klart.  Du kan overlade besværet med at finde de bedste oversættere til os, idet vi har adgang til mere end 4.000 oversættere i alle tidszoner.

Indholdsviden

Vi udvælger også oversættere med en baggrund inden for emnet, idet vi ønsker, at de personer, der arbejder med dine tekster, har et indgående kendskab til det specifikke sprog og den terminologi, der anvendes.  Dette, kombineret med sprogfærdighederne på modersmålet, sikrer det bedste resultat.  Du kan også tilføjede bestemte termer og oversættelser, som vi skal anvende, eller vi kan udfærdige dem for dig, hvorefter du kan bekræfte dem. 

Hurtig

Vores onlineplatform giver en høj grad af gennemsigtighed vedrørende alle aspekter ved projektet, og den sikrer, at vi rammer den aftalte deadline hver eneste gang. Faktisk leverer vi 94 % af vores arbejde i god tid før deadline. 

 

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere tekniske fagoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.