Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse inden for teknik og industri ISO 17100

Professionel oversættelse af teknisk dokumentation

Vi er branchespecialister, og med over 5500 oversættere er The Translator Group et af de førende tekniske oversættelsesbureauer i Europa. Vi oversætter og sprogversionerer teknisk dokumentation inden for fremstillingsindustrien, transport, IT og forbrugerprodukter.

Vi oversætter brugsanvisninger, produktkataloger, driftsinstruktioner, manualer og produktbrochurer. Vi sprogversionerer software og hjælper dig med at tilpasse softwaren til et nyt marked. Vi håndterer alt fra et til 100 sprog i samme projekt.

Vores professionelle tekniske oversættelsesydelser er til for virksomheder og organisationer med et regelmæssigt behov for oversættelse, korrekturlæsning og andre sprogtjenester, og som stiller høje krav til kvalitet, konsistens og personlig service.

Hos os får du dit eget tekniske oversættelsesteam

Som kunde hos The Native Translator får du dit eget tekniske oversættelsesteam. Direkte kontakt til en projektleder, som altid håndterer de opgaver, du lader os udføre. Vi udvælger en gruppe tekniske specialistoversættere, som altid vil arbejde med dine projekter for at sikre, at skrivestil og udtryksmåde er konsistent mht. de tekster, som du får oversat i dag og som du vil have oversat i fremtiden, så dit varemærkes integritet og konsistens bibeholdes.

Professionel teknisk oversættelse mellem 100 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Teknisk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til teknisk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 27001-certificeringen som regulerer datasikkerhed.

Ønsker du et tilbud på en teknisk oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en teknisk oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret teknisk fagoversættelse direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>