The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse inden for teknik og industri

Vi er branchespecialister, og med over 5000 oversættere er The Translator Group et af de førende tekniske oversættelsesbureauer i Europa. Vi oversætter og sprogversionerer teknisk dokumentation inden for fremstillingsindustrien, transport, IT og forbrugerprodukter.

Vi oversætter brugsanvisninger, produktkataloger, driftsinstruktioner, manualer og produktbrochurer. Vi sprogversionerer software og hjælper dig med at tilpasse softwaren til et nyt marked. Vi håndterer alt fra et til 100 sprog i samme projekt.

Vores professionelle tekniske oversættelsesydelser er til for virksomheder og organisationer med et regelmæssigt behov for oversættelse, korrekturlæsning og andre sprogtjenester, og som stiller høje krav til kvalitet, konsistens og personlig service.

Hos os får du dit eget oversættelsesteam

Som kunde hos The Native Translator får du dit eget tekniske oversættelsesteam. Direkte kontakt til en projektleder, som altid håndterer de opgaver, du lader os udføre. Vi udvælger en gruppe tekniske specialistoversættere, som altid vil arbejde med dine projekter for at sikre, at skrivestil og udtryksmåde er konsistent mht. de tekster, som du får oversat i dag og som du vil have oversat i fremtiden, så dit varemærkes integritet og konsistens bibeholdes.

Teknisk oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.