Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

The Native Translator – et kvalitetscertificeret oversætterbureau i København.

Når du ud med dit budskab? Forstår dine kunder og samarbejdspartnere, hvad du mener?

"Lost in translation" er lige så problematisk som ”no translation”. Indenfor nogle sprogområder, fx fransk og japansk, risikerer du at tabe 70 % af dine kunder, hvis du ikke får oversat dine tekster til målgruppens sprog, og generelt ved man, at omsætningen kan øges med over 25 %, hvis du møder din målgruppe på deres sproglige hjemmebane.

Sammen kan vi få din virksomhed til at vokse!

Uanset hvad du ønsker at kommunikere, så kan vi hjælpe dig. Vi laver både autoriserede oversættelser, på mere en 30 sprog, og arbejder med kvalificeret oversættelse indenfor jura, økonomi/finans, medicin og teknologi. Kvaliteten af den oversættelse, du bestiller, afspejler hvem du er, og derfor bør du nøje overveje, hvilke krav du skal stille til det oversætterbureau, du betror opgaven med at formidle dit budskab.

The Native Translator er et ISO 17100-certifieret oversætterbureau

At være et ISO-certificeret oversætterbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27000 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Vi er til for dig, døgnet rundt!

Uanset om du som virksomhed, myndighed eller privatperson har brug for et oversætterbureau i København, så er vi klar døgnet rundt, hele året. En autoriseret oversættelse af en kontrakt til engelsk eller russisk er intet problem. Eksamensdokumenter eller en patientjournal, der hurtigt skal oversættes til engelsk, det løser vi også. Den letteste måde at møde os er online, men ønsker du at mødes ansigt til ansigt og tale om et større samarbejde, så kan vi efter aftale træffes på:

WTC World Trade Center København
Nørregade 7B
1165 København

Vi svarer næsten omgående, over hele verden

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Vi garanterer, at du har et tilbud indenfor ca. en time fra det tidspunkt, vi har modtaget dine dokumenter. Uploader du dine dokumenter via vores online-portal, får du et tilbud på under et minut.

Kontakt

Du kan kontakte os på e-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversætterbureau, specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>