The Native Translator – et kvalitetscertificeret oversætterbureau i København.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Når du ud med dit budskab? Forstår dine kunder og samarbejdspartnere, hvad du mener?

"Lost in translation" er lige så problematisk som ”no translation”. Indenfor nogle sprogområder, fx fransk og japansk, risikerer du at tabe 70 % af dine kunder, hvis du ikke får oversat dine tekster til målgruppens sprog, og generelt ved man, at omsætningen kan øges med over 25 %, hvis du møder din målgruppe på deres sproglige hjemmebane.

Sammen kan vi få din virksomhed til at vokse!

Uanset hvad du ønsker at kommunikere, så kan vi hjælpe dig. Vi laver både autoriserede oversættelser, på mere en 30 sprog, og arbejder med kvalificeret oversættelse indenfor jura, økonomi/finans, medicin og teknologi. Kvaliteten af den oversættelse, du bestiller, afspejler hvem du er, og derfor bør du nøje overveje, hvilke krav du skal stille til det oversætterbureau, du betror opgaven med at formidle dit budskab.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra 60 sprog.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra 60 sprog.

Vi oversætter til mere end 60 sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra en række forskellige sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, og ungarsk.

The Native Translator er et ISO 17100-certifieret oversætterbureau

At være et ISO-certificeret oversætterbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27001 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Vi er til for dig, døgnet rundt!

Uanset om du som virksomhed, myndighed eller privatperson har brug for et oversætterbureau i København, så er vi klar døgnet rundt, hele året. En autoriseret oversættelse af en kontrakt til engelsk eller russisk er intet problem. Eksamensdokumenter eller en patientjournal, der hurtigt skal oversættes til engelsk, det løser vi også. Den letteste måde at møde os er online, men ønsker du at mødes ansigt til ansigt og tale om et større samarbejde, så kan vi efter aftale træffes på:

WTC World Trade Center København
Nørregade 7B
1165 København

Vi svarer næsten omgående, over hele verden

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Vi garanterer, at du har et tilbud indenfor ca. en time fra det tidspunkt, vi har modtaget dine dokumenter. Uploader du dine dokumenter via vores online-portal, får du et tilbud på under et minut.

Kontakt

Du kan kontakte os på e-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversætterbureau, specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>