Tyrkisk oversættelse

Professionel tyrkisk oversættelse inden for teknik, jura, finans og medicin

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Fagoversættelse og autoriseret oversættelse til og fra tyrkisk

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i oversættelser til og fra tyrkisk. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke oversættelser til overkommelige priser for både erhvervskunder og privatkunder.

Når det drejer sig om en tyrkisk oversættelse, har oversætteren altid tyrkisk som sit modersmål, han eller hun har en sproglig akademisk uddannelse og også ekspertise på det pågældende fagområde. Uanset om du bestiller en medicinsk, kvalificeret teknisk eller en juridisk oversættelse, så har vi en tyrkisk oversætter med de rette kompetencer.

Vores oversættere er professionelle modersmålsoversættere med universitetsuddannelse

Alle vores oversættere er professionelle modersmålsoversættere. Det vil sige, at hvis en dansk tekst skal oversættes til tyrkisk, er det en oversætter, der har tyrkisk som modersmål, som laver oversættelsen. Ligeledes er det en dansk modersmålsoversætter, der oversætter fra tyrkisk til dansk.

Tyrkisk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver kvalificerede fagoversættelser mellem tyrkisk og mere end 60 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Statsautoriserede, bekræftede oversættelser til og fra tyrkisk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser til og fra tyrkisk. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse fra dansk til tyrkisk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med tyrkisk modersmål og med statsautorisation i Tyrkiet.

Fagoversættelse og autoriseret oversættelse til og fra tyrkisk af følgende typer dokumenter:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra tyrkisk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra tyrkisk.

Tyrkisk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 27001-certificeringen som regulerer datasikkerhed.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse av et dokument til elller fra tyrkisk?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en fagoversættelse eller autoriseret, bekræftet oversættelse til eller fra turkisk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af tyrkiske oversættelser af høj kvalitet direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>