Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tyrkisk oversættelse

Professionel tyrkisk oversættelse inden for teknik, jura, finans og medicin

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelser til og fra tyrkisk. Når du bestiller en autoriseret oversættelse fra dansk til tyskisk hos os, så udføres den, så vidt muligt, af en autoriseret tyskiskoversætter, der er autoriseret i Tyrkiet.

Vores oversættere er professionelle modersmålsoversættere med universitetsuddannelse

Alle vores oversættere er professionelle modersmålsoversættere. Det vil sige, at hvis en dansk tekst skal oversættes til tyrkisk, er det en oversætter, der har tyrkisk som modersmål, som laver oversættelsen. Ligeledes er det en dansk modersmålsoversætter, der oversætter fra tyrkisk til dansk.

Tyrkisk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver også kvalificerede fagoversættelser mellem tyrkisk og mere end 60 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Tyrkisk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100 og ISO 20771

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015 og ISO 20771:2020 certificeret standarden for juridisk oversættelse. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Pris på oversættelse til tyrkisk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet - samt i nogle tilfælde også sprogkombinationen.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,20 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til tyrkisk koster ca. 1,40 kr.

Leveringstider for oversættelser til og fra tyrkisk

Da vi ofte har mange oversættelser, skal du regne med ca. 1-3 dage til en tyrkisk oversættelse.

Har du brug for yderligere information, ønsker du at bestille en oversættelse fra dansk til tyrkisk?

Upload dit dokument her, så sender vi et tilbud på en oversættelse fra dansk til tyrkisk.

Har du brug for yderligere information, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af tyrkiske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>