The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiserede i tysk autoriseret oversættelse online

Autoriseret oversættelse til og fra tysk

The Native Translator leverer autoriserede tyske oversættelser til multinationale virksomheder og førende advokatkontorer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, aftaleret, immaterielret, voldgift, bank- og finansret, familieret og arveret til og fra tysk.

Online autoriseret oversættelse til og fra tysk – sådan fungerer det.

Du vælger kildesprog og målsprog og uploader et indscannet dokument via vores Opens internal link in current windowportal. På under 1 minut har du både pris og leveringstid. Nu vælger du, om dokumentet skal oversættes af en tysk autoriseret oversætter, og om du ønsker originalen tilsendt. En PDF-kopi af originalen (med stempel) sendes over internettet, så snart oversættelsen er klar, og hvis du ønsker originalen fremsendt, kommer denne med posten inden for 2-5 dage.

Oversættelse til tysk med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret tysk oversættelse direkte over internettet.